Tanushaj Shengjin

From

Duration

Tour Type

E vendosur në Shëngjin, 18 minuta në këmbë nga plazhi i Shëngjinit, Tanushaj Beach Resort ofron akomodim me një kopsht, parkim privat falas, një tarracë dhe një restorant. Ky hotel me 5 yje ofron një recepsion 24 orë.

 Wifi
 Parking

Na Kontaktoni

  Rezultatet e rishikimit

  No reviews yet

  Add a Comment

  Your email address will not be published.

  • Quality
  • Location
  • Amenities
  • Services
  • Price

  Informacionet

  Max Guests

  10

  Min Age

  Tour Location

  Languages Support

  MASTER TRAVEL

  #Masteryourdestinations, #Masteryourjourney, #Masteryourticket,