Contact us

Gati për të marrë shërbimet tona më të mira! Mos ngurroni të kontaktoni me ne

Vendndodhja e zyrës

Ferizaj
+383 49 79 75 74
RR.Salihu Ceku

Vendndodhja e zyrës

Gjilan
+383 44 28 24 20
RR.Esat Berisha,

Vendndodhja e zyrës

Viti
+383 44 569 669
Rr Hoxhë Jonuzi

Emergjenca

+383 44 729 778


info@mastertravel-ks.com

Kontaktoni me ne

Keni pyetje? Mos ngurroni të na shkruani

Ne në "Master Travel" jemi gjithmonë të gatshëm të ndihmojmë me çdo pyetje apo kërkesë që mund të keni rreth udhëtimeve tuaja. Për të marrë asistencë të menjëhershme ose për të bërë një rezervim, ju lutemi na kontaktoni nëpërmjet mënyrave të mëposhtme:
Përgjigjet do të dërgohen brenda 24 orëve.
  • Vizitoni Zyrat Tona: Ne ju mirëpresim në degët tona në [shto lokacionet e degëve]. Oraret e punës janë nga e hëna deri të premten, nga ora 9:00 deri në 17:00.
  • Formulari Online: Plotesoni formularin tonë online në mastertravel-ks.com/contact për çdo pyetje apo kërkesë. Ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
  • Ekipi ynë i dedikuar është këtu për t'ju ndihmuar të planifikoni udhëtimin tuaj ideal me lehtësi dhe efikasitet. Për "Master Travel", klienti është gjithmonë në qendër të vëmendjes.