Hotel Smrcha, Resort Mavrovo

From

Duration

Tour Type

I ndodhur në Mavrovë, 31 km larg Manastirit të Shën Jovan Bigorskit dhe 48 km Manastirit të Shën Gjergjit Fitimtar, Hotel Smrcha, Resort Mavrovo ofron akomodim me bar. Ky hotel me 4 yje ofron shërbim në dhomë dhe recepsion 24 orë. Hoteli ka dhoma familjare.

Dhomat përfshijnë një TV me ekran të sheshtë, dhe disa dhoma në hotel kanë pamje nga lumi.

Një mëngjes shuplakë ofrohet çdo mëngjes në Hotel Smrcha, Resort Mavrovo. Në akomodim do të gjeni një restorant që shërben kuzhinë evropiane. Mund të kërkohen gjithashtu opsione vegjetariane, pa qumësht dhe hallall.

Aeroporti më i afërt është Aeroporti i Ohrit, 102 km nga Hotel Smrcha, Resort Mavrovë.

Na Kontaktoni

  Rezultatet e rishikimit

  No reviews yet

  Add a Comment

  Your email address will not be published.

  • Quality
  • Location
  • Amenities
  • Services
  • Price

  Informacionet

  Max Guests

  10

  Min Age

  Tour Location

  Languages Support

  MASTER TRAVEL

  #Masteryourdestinations, #Masteryourjourney, #Masteryourticket,