Hotel Regina Garden

From

Duration

Tour Type

Vendosur pranë  plazhit në Vlorë, Regina Garden mirëpret vizitorët me një restorant dhe bar. Çdo dhomë është e klimatizuar dhe e pajisur me një televizor me ekran të sheshtë, ndërsa banjot janë me një vaskë ose dush

 Wifi
 Parking

Na Kontaktoni

  Rezultatet e rishikimit

  No reviews yet

  Add a Comment

  Your email address will not be published.

  • Quality
  • Location
  • Amenities
  • Services
  • Price

  Informacionet

  Max Guests

  Min Age

  Tour Location

  Languages Support

  MASTER TRAVEL

  #Masteryourdestinations, #Masteryourjourney, #Masteryourticket,