Hotel Pogradeci

From

Duration

Tour Type

Hotel Pogradeci është një hotel i ri i ndërtuar në vitin 2014 dhe u hap në 21 qershor 2014 në qytetin e Pogradecit, Shqipëri.

Hoteli ndodhet 400 metra larg qendres se qytetit dhe eshte me afer bulevardit qe ndan liqenin e Ohrit me Hotelin. Nga dhomat e hotelit mund te shikoni Kalaja e qytetit te Pogradecit,Qendra e qytetit,rruga pergjate plazhit por sidomos liqeni i mrekullueshem. pamje..Ka 58 dhoma ne Hotel Pogradeci.

Suitat janë 5 dhoma, dhomat dyshe janë 35 dhe dhomat treshe janë 18. Hoteli ka bar, restorant, parking të sigurt dhe falas, recepsion 24 orë, internet wireless falas në të gjitha dhomat e hotelit. Të gjitha dhomat kanë kondicioner. Për të gjithë Prenotimet mëngjesi është i përfshirë në Restorant. Bari ka një menu të madhe me pije alkoolike dhe joalkoolike. Restoranti ka ushqime cilësore dhe të shijshme, ushqime tradicionale dhe shumë të tjera.

 Wifi
 Muzike

Na Kontaktoni

  Rezultatet e rishikimit

  No reviews yet

  Add a Comment

  Your email address will not be published.

  • Quality
  • Location
  • Amenities
  • Services
  • Price

  Informacionet

  Max Guests

  10

  Min Age

  Tour Location

  Languages Support

  MASTER TRAVEL

  #Masteryourdestinations, #Masteryourjourney, #Masteryourticket,