Hotel Ilio Ksamil

From

Duration

Tour Type

Një zgjedhje e shkëlqyeshme për një qëndrim në Ksamil, Ilio Boutique Hotel ka një anije aeroporti. Mund të spërkatni në pishinën e jashtme sezonale, të hani një kafshatë për të ngrënë në restorant ose të çlodheni me një pije në bar/sallë pritjeje. Karakteristika të tjera përfshijnë një pishinë për fëmijë, një snack bar / ushqime dhe një tarracë.

 Wifi
 Muzike

Na Kontaktoni

  Rezultatet e rishikimit

  No reviews yet

  Add a Comment

  Your email address will not be published.

  • Quality
  • Location
  • Amenities
  • Services
  • Price

  Informacionet

  Max Guests

  Min Age

  Tour Location

  Languages Support

  MASTER TRAVEL

  #Masteryourdestinations, #Masteryourjourney, #Masteryourticket,