Grand Sarande

From

Duration

Tour Type

I vendosur ideal në zonën e Qendrës së qytetit të Sarandës, GRAND HOTEL SARANDA premton një vizitë relaksuese dhe të mrekullueshme. Prona përmban një gamë të gjerë lehtësish për ta bërë qëndrimin tuaj një përvojë të këndshme.

 Wifi
 Parking

Na Kontaktoni

  Rezultatet e rishikimit

  No reviews yet

  Add a Comment

  Your email address will not be published.

  • Quality
  • Location
  • Amenities
  • Services
  • Price

  Informacionet

  Max Guests

  Min Age

  Tour Location

  Languages Support

  MASTER TRAVEL

  #Masteryourdestinations, #Masteryourjourney, #Masteryourticket,