EPIDAMN WHITE SENSATION

From

Duration

Tour Type

– SPA me të gjitha facilitetet (hammam, sauna, jacuzzi, dhoma e kripës, etj)
– Pishinë e brendshme
-Wi-Fi
-Parking
Politikat e fëmijëve:

Femija i parë 0 – 5.99 free,
Femija i parë 6 -11.99 – 50% zbritje

Femija i dytë 0 – 5.99 -50% zbritje,
Femija i dytë 6 -11.99 -30%zbritje

Personi i tretë dhe i katërt në dhomë -30%,
Dhoma single +80%

Orari i vakteve:

• Mëngjesi 07:30 – 10:00
• Dreka 12:30 – 14:30
• Darka 19:00 – 21:00

 Parking
 Wi-Fi
 SPA
 Indor pool

Na Kontaktoni

  Rezultatet e rishikimit

  No reviews yet

  Add a Comment

  Your email address will not be published.

  • Quality
  • Location
  • Amenities
  • Services
  • Price

  Informacionet

  Max Guests

  10

  Min Age

  Tour Location

  Languages Support

  MASTER TRAVEL

  #Masteryourdestinations, #Masteryourjourney, #Masteryourticket,