Crystal World of Colours HV2

From

Duration

Tour Type

E vendosur në Belek, Boğazkent, objekti është 40 km nga Aeroporti i Antalias dhe 50 km nga qendra e qytetit të Antalias. I vendosur në një sipërfaqe prej 10,082 m2, objekti ka gjithsej 145 dhoma. 450 metra nga plazhi i tij privat. larg. Ka një transferim falas nga ora 08:30 deri në 19:00. Ne kemi një pishinë akuaparku me një sipërfaqe totale prej 804 m² dhe një pishinë kryesore. Aquapark është me temë Piratët e Karaibeve dhe ka 5 kanale tërheqëse për çdo kohë, pa rrezik, 40 cm. Ka karakteristikat e një akuaparku të nivelit të ulët që zbret në ujë. Fëmijët tanë janë pishinë për fëmijë 4-12 vjeç dhe 2 banda me karakteristika të ndryshme, aquapark me 3 banda për të rritur dhe 12+ fëmijë, mini klub, klub junior për të rinj (13-16 vjeç) (01.06-01.09), kënd lojërash dhe këndet e lojërave. Në mbrëmje ka një mini disko për fëmijë dhe muzikë të butë live për të rriturit.

Na Kontaktoni

  Rezultatet e rishikimit

  No reviews yet

  Add a Comment

  Your email address will not be published.

  • Quality
  • Location
  • Amenities
  • Services
  • Price

  Informacionet

  Max Guests

  8

  Min Age

  Tour Location

  Languages Support

  MASTER TRAVEL

  #Masteryourdestinations, #Masteryourjourney, #Masteryourticket,