Aqua Fafa Blue

From

Duration

Tour Type

Aqua Fafa Blue Resort ndodhet mu përballë Rivierës Shqiptare, në plazhin e gjatë të bukur të Golemit, Durrës. Vetëm 35 minuta nga Aeroporti i Tiranës ‘Nene Tereza’ dhe më pak se 20 minuta nga Porti i Durrësit.

Aqua Fafa Blue Resort është një hotel i ri mbresëlënës me një arkitekturë mahnitëse, i ndërtuar në një vend të mrekullueshëm të Golemit, ideal për ata që kërkojnë kënaqësinë përfundimtare të një resorti gjithëpërfshirës. Hoteli ynë ofron eksperiencat supreme të mikpritjes për familjet dhe çiftet, me koleksionin e akomodimeve luksoze për një kohë të gjatë deri në detin Adriatik, restorante dhe bare të rafinuara dhe ambiente rekreative, duke ofruar një shumëllojshmëri të gjerë shërbimesh dhe komoditetesh si për nevojat e kohës së lirë ashtu edhe për nevojat e biznesit.

 

 

(Pijet shërbehen nga ora 10:00- 21:00)

Femija 1-re : 0-5.9 falas (femija i pare i lindur)
Femija 1-re: 6-11.9 50% ulje (femija i pare i lindur)

Femija 2-te : 0-3.9 – Falas (femija i dyte i lindur)
Femija 2-te: 4-11.9 vjec 30% ulje (femija e dyte e lindur)
Dhomë një përdorimshe paguhet minimalisht per dy persona

Minimumi i qendrimit 4 net (Korrik dhe Gusht)

 

Wifi
Parkim
Pishine

Na Kontaktoni

  Rezultatet e rishikimit

  No reviews yet

  Add a Comment

  Your email address will not be published.

  • Quality
  • Location
  • Amenities
  • Services
  • Price

  Informacionet

  Max Guests

  10

  Min Age

  Tour Location

  Languages Support

  MASTER TRAVEL

  #Masteryourdestinations, #Masteryourjourney, #Masteryourticket,