United Arab Emirates

Vizitoni Dubain
prej 439€ për person

5 Netë 🗓️

✅ Biletat e aeroplanit
✅ Transferi nga aeroporti në hotel dhe anasjelltas
✅ Akomodim në hotele
✅ Mëngjeset në hotele
✅ Shëtitjet me autobus sipas programit
✅ Shoqërues në shqip gjatë qëndrimit
✅ Guida vendase në disa Shëtitje

MASTER TRAVEL

#Masteryourdestinations, #Masteryourjourney, #Masteryourticket,